Şirket Profili

Tüm sektörlerde önce çalışanların güvenliğini sağlamak amaç edinilmelidir. Yağmur İş Güvenliği, kişisel koruyucu donanım, iş güvenliği malzemeleri üzerine faliyet göstermekte ve müşterilerine geniş bir ürün portföyü sunmaktadır.

2003 yılından beri müşterilerine iş güvenliği ve iş elbiseleri imalat ve pazarlama konusunda hizmet veren firmamız sektöründe önemli bir yer edinmiştir.

İş güvenliği alanında, en kaliteli ve güvenilir markaların satışını yapan firmamız,  satış sonrası süreçte de müşterilerine garanti ve eğitim konularında tam destek vermektedir.

Ayrıca, çalışma hayatını kolaylaştıran ve güvenli hale getiren her türlü kişisel koruyucu donanımın yanı sıra ikaz levhaları imalat ve satışında da firmamız faaliyet göstermektedir.

Sanayide gerçekleştirilen çalışmalar, meydana gelen iş kazaları ve bu kazalar sonucu kaybettiğimiz insanlarımız, bu alanda daha çok görev almamız gerekliliğini bize göstermiştir. Bu çerçevede başlattığınız İş Sağlığı ve Güvenliği bilinçlendirme çalışmalarına katkı koymak için sizlerle birlikte olmayı seçmiş bulunuyoruz.

Firmamıza göstermiş olduğunuz ilgiye şimdiden teşekkür eder,  beraber çalışabilmek dileğiyle işlerinizde başarılar dileriz.