Teslimat

Ürünlerin kargoya verilmesi ve teslimat işlemleri.

Çoklu Paket Gönderimi

Birden fazla ürün satın alırsanız siparişiniz tek pakette size ulaşır. Aynı gün içinde farklı zamanlarda ve farklı ürünler için verilen siparişler; eğer ürün kargoya verilmemişse tek paket halinde paketlenir. Fakat siparişiniz kargoya verilmişse yeni siparişiniz ayrı paketlenir ve kargo bedeli de her sipariş için ayrı ayrı talep edilir.

Teslim Alma

Siparişiniz, kargo ile vermiş olduğunuz teslimat adresine getirildiğinde, adresinizde bulunmamanız durumunda kargo yetkilisi tarafından, siparişinizi en yakın şubeden alabileceğinizi bildiren bir not bırakılır. 3 gün içerisinde şubeye giderek ürünü teslim almazsanız paketiniz kargo şirketi tarafından bize iade edilir. Herhangi bir sorunla karşılaşmamak için paketinizi, teslim aldığınız an kargo yetkilisinin yanında açıp kontrol etmenizi öneriyoruz. Ürününüzde hasar olması ya da eksik ürün olması durumunda kesinlikle ürünü teslim almayınız ve kargo çalışanından tutanak tutmasını isteyerek ürünü bize geri gönderiniz.

Gönderim Alanı

Teslimat alanımız Türkiye sınırları dahilinde bulunan her yeri kapsamaktadır.

Ücretlendirme

Kargo ödemesi müşteri tarafından yapılmaktadır. Ürün gönderimleri anlaşmalı kargo şirketimiz tarafından uygun fiyatlarla yapılmakta olup, müşteri talebi doğrultusunda farklı bir kargo firması ile gönderim yapılabilir.

Teslimat Süresi

14:00'dan önce ödemesi yapılmış ve tarafımıza bildirilmiş siparişler aynı gün kargoya verilir. 14:00'dan sonraki siparişleriniz ise ertesi gün kargo ile tarafınıza gönderilir. Hafta sonu ve resmi tatile denk gelen siparişler ilk iş gününde işleme alınmaktadır. Kargonun size ulaşma süresi ise; uzaklık, hava ve yol şartlarına bağlı olarak değişebilmekte olup, siparişiniz kargoya verildikten sonra en geç 2 iş günü içinde size ulaşacaktır.

Ürününüzün size ulaşmaması durumunda info@yagmurisguvenligi.com adresine mail atarak veya 0555 817 39 33 ve 0312 311 33 14 numaralı telefonumuzdan "Müşteri Hizmetleri" servisimizle iletişime geçerek gerekli bilgi ve desteği alabilirsiniz.

Paketleme

Yağmur İş Güvenliği'nde her ürün niteliğine uygun olarak paketlenir. Aldığınız ürünler özel kutularında, azami hassasiyet gösterilerek paketlenerek tarafınıza teslim edilir.