İkaz Levhaları

İş güvenliği, şirketlerin güvenilebilir ve çalışanların sağlıklı bir çalışma hayatı sürdürebilmeleri için oldukça önemlidir. İş güvenliği hakkında her şirket bilgi edinmeli ve çalışanlarını da bilgilendirmelidir. Bunun yanı sıra iş güvenliği analizi yaptırıp, alınması gereken iş güvenliği kuralları öğrenilebilinir.

Örneğin, bir inşaat şirketine sahip olduğunuzu düşünelim. Çalıştırdığınız işçiler için inşaatınıza uyarı levhaları koymadığınızı, ‘ onlar nasılsa biliyordur.’ diyerek sorumsuzluk yaptığınızı varsayalım. İşte bu durumda açılan bir kuyuya işçilerinizden biri düştüğünde, bu durum sizin aleyhinize sonuçlanır. Hem sorumsuzluk yapıp, uyarı levhaları kullanmamış olmak hem de işçileri bu konuda bilgilendirmemiş olmak, size açılacak herhangi bir dava karşısında, sizi haksız çıkarır.

Yağmur İş Güvenliği sayesinde, artık ikaz levhalarınıza rahatlıkla sahip olabileceksiniz.

Uyarı levhaları, sadece şirket sahiplerinin ya da saha çalışması yapan kişilerin kullandığı bir ürün değildir. Arabanızı alıp bir yere gittiğinizde bazı yerlerde park yapılmaz levhaları vardır. İşte bu levhalarda, uyarı levhası sayılmaktadır. Vaktimizin çoğunu, hiç kuşkusuz trafikte geçiririz. Özellikle, mega kentlerde yaşayan kişiler için trafik, tam bir eziyettir. Nüfus kalabalık, araba sayısı fazla olduğundan, kazalarda kaçınılmaz bir hal almaktadır. İşte uyarı levhalarının yararını, en iyi trafikte görebilirsiniz. Bir dağ yoluna girdiğiniz de, karşınıza keskin viraj levhası çıkmadığında, hızlı bir şekilde yolunuza devam edebilir ve sadece bu yüzden büyük bir kaza geçerilebilirsiniz. Levhalar, can ve mal güvenliğinizin korunması açısından, oldukça önem teşkil etmektedir.

Eğer bir levha ihtiyacınız varsa ya da, ilgili kurumlar, gerekli yerlere levha koyacaklarsa, Yağmur İş Güvenliği'nden  levha ihtiyacınızı en uygun fiyatlarla karşılayabilirsiniz.